Főoldal » Szállás » Hétvégi kikapcsolódás csodálatos vidéki környezetben
akciós hétvégi pihenés

Hétvégi kikapcsolódás csodálatos vidéki környezetben

Szüksége van a kikapcsolódásra? Szeretne elutazni, és a megszokott környezetet maga mögött hagyni, de hétköznap nincs rá ideje? Töltsön néhány feledhetetlen napot vidéken, a természet közelségét érezve! Tájékozódjon online, és használja ki az akciós hétvégi pihenési lehetőséget!

Pihenésre, kikapcsolódásra minden embernek szüksége van, ezért fontos, hogy Ön is szakítson erre időt. Annak érdekében, hogy jól tudjon a munkahelyén teljesíteni, nagyobb kedvvel végezze el az egyéb teendőket, és könnyebben megőrizze az egészségét, nem maradhat el a regenerálódás. Ha az aktív pihenést részesíti előnyben, és örömmel tartózkodna a szabadban, programokon venne részt, érdemes vidékre látogatni. Győrben találhat akciós szállást, ahol a szabadtéri sportokon kívül fürdőzési lehetőséggel, és egyéb szolgáltatásokkal is várják. Költséghatékony megoldásra juthat, és többféle ajánlat közül választhat, ha kihasználja az akciós hétvégi pihenés lehetőségét. Vidéki környezetben közelebb kerülhet a természethez, különféle állatokat ismerhet meg, és egyéni elképzelése szerint, csodaszép helyen töltheti az idejét. Miért ne foglalna Ön is akciós szállást?

Feledkezzen meg a szürke, fárasztó hétköznapokról! Töltődjön fel csodálatos környezetben épült Sokoró Fogadónkban! Ha akciós szállást keres, és színvonalas kiszolgálásban szeretne részesülni, válasszon bennünket! Többféle hétvégi csomagajánlattal várjuk, így bármikor szeretne hozzánk ellátogatni, lehetősége van akciós hétvégi pihenésre. Kényelmes, jól felszerelt szobák állnak rendelkezésre, gyermekek részére tudunk fürdetőkádat, babaágyat, etetőszéket biztosítani. Éttermünkben finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várjuk. Egész évben nyitva vagyunk, különféle programokkal tesszük szebbé a nálunk töltött napokat. Többek között lovagolhat, túrázhat, fürdőzhet, szaunázhat, a kicsiknek pedig játszóteret és játszószobát alakítottunk ki. Jusson bővebb információhoz, és tájékozódjon kedvező árainkról a www.sokorofogado.hu weboldalon! Érdeklődjön a szabad helyekről, és tegye fel egyéb kérdéseit is bizalommal a 06-96-549002-es telefonszámunkon, vagy küldjön e-mailt a sokorofogado@gmail.com címre!

Leave a Reply