Főoldal » Járművek » Motorgumi szerelés a biztonságos és kényelmes közlekedésért
motorgumi szerelés

Motorgumi szerelés a biztonságos és kényelmes közlekedésért

Bizonyára Ön is szeretne balesetmentesen, és minél kényelmesebben közlekedni. Nem csak a saját, hanem mások biztonsága is fontos, ezért csak kifogástalan állapotú motorgumikkal tanácsos útnak indulni. Fordítson nagy figyelmet a rendszeres karbantartásra, és bízza profikra a motorgumi szerelést!

Minden jármű esetében kiemelt figyelmet kell fordítani a gumikra, hiszen ezek érintkeznek közvetlenül az útfelülettel. Ha nem az évszaknak megfelelő, vagy túl kopott gumikkal közlekedik, veszélyezteti a saját és mások épségét is. Annak érdekében, hogy semmilyen probléma ne adódjon útközben, célszerű rendszeresen ellenőrizni a gumikat, és időben cserélni ezeket. Ha motorkerékpár tulajdonosa, kényelmesen és gyorsan, a szabad ég alatt, költséghatékonyabban utazhat, és könnyebben parkolhat, mint az autós társai. Az abroncsok megfelelő állapota azonban a motorozásnál is rendkívül fontos. Ha kopottak vagy elöregedettek a gumik, hamar romlik a minőségük, ami miatt nem lesz jó a tapadás, ez pedig balesetveszélyes. A motorgumi szerelés eltér az autógumikkal kapcsolatos feladatoktól, például többféle kialakítású emelőre és adapterre van szükség. A motorkerékpár esetében rengeteg kerékrögzítési megoldás létezik, és több elem leszerelésére kell számítani, mielőtt a kerékhez jut. Könnyen sérülhet a fényezés, és más alkatrészek, ezért érdemes a motorgumi szerelést szakemberekre bízni, akik rendelkeznek a megfelelő munkaeszközökkel. A belső peremek tisztítása, a gumiszelepek cseréje, a gumitömő paszta felhasználása, a szeleptű behelyezése, a levegőnyomás pontos beállítása mind lényeges teendők, amelyek elvégzésére sor kerül a motorgumi szerelés során.

Egy helyen intézheti a motorgumi szerelést, és beszerezheti a megfelelő típusú motorgumikat is! Cégünk, a Kék Hold S.E. Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező áron. Lehetősége van a gumikat online kiválasztani, szervizünkben pedig készséggel állunk a rendelkezésére, bármilyen feladat ellátására van szükség. Tudjon meg többet a tevékenységünkről a www.kekhold.hu weboldalon, és kérdezzen bátran a motorgumi szereléssel kapcsolatban a 06-1-2404878-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@kekhold.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply