Főoldal » Járművek » Futómű állapotfelmérés: az elővigyázatosság lényeges lépése
futómű állapotfelmérés

Futómű állapotfelmérés: az elővigyázatosság lényeges lépése

Ön nagy figyelmet fordít az autója alkatrészeinek ellenőrzésére? Bizonyára szeretne balesetmentesen és kényelmesen közlekedni, ennek érdekében fontos, hogy ne feledkezzen meg a karbantartásról. Az egyik lényeges feladat a futómű állapotfelmérés, amivel megelőzheti más alkatrészek károsodását is.

A vezetés biztonságát nem csak a gumiabroncsok állapota befolyásolja, hanem a helyes felszerelés is. Az évszaknak, és a jármű típusának megfelelő abroncsok felszerelésekor sor kerül más feladatok ellátására is, mint például a kerekek kiegyensúlyozása, a felfüggesztés beállításának ellenőrzése. Ha hosszabb időn keresztül közlekedik ugyanazokkal a gumikkal, akkor sem maradhat el az időközönkénti futómű állapotfelmérés, hiszen a kerekek a gépjármű azon részei, amelyek folyamatosan és közvetlenül érintkeznek az útfelülettel. A futómű hibás beállítása jelentős mértékben növeli a kisodródás, a kormánymű károsodás, és a gyorsabb gumikopás kockázatát. A futómű általában akkor állítódik el, ha kátyúba hajt, vagy nekimegy valaminek, de sajnos előfordulhat akkor is, ha nem történik ilyen eset. Tapasztalt autósként sem biztos, hogy észreveszi a futómű elállítódását, ezért célszerű mindenképp futómű szerviz szakembereinek segítségét kérni.

Cégünk, az AR-GO Bt. több éve nyújt színvonalas szolgáltatást, többek között vállaljuk a futómű állapotfelmérést is. Korszerű eszközökkel, jól felszerelt futómű szervizben látjuk el a ránk bízott feladatokat. Gyors, rugalmas kiszolgálással várjuk, igyekszünk minél rövidebb időn belül elvégezni a gépjármű átvizsgálását, és az esetleges javítási munkálatokat. Amennyiben szüksége van új gumiabroncsokra, megvásárolhatja nálunk a jármű típusának megfelelő, kiváló minőségű termékeket. Szerezzen bővebb információt a tevékenységünkről a www.ar-go.hu weboldalon!

Tegyen meg mindent a biztonságos közlekedés érdekében! Ne feledkezzen meg a futómű állapotfelmérésről, hiszen ezzel megelőzheti a komoly problémák kialakulását! Vegye fel a kapcsolatot futómű szervizünk szakembereivel, és kerülje el a meghibásodásokat! Hívja a 06-1-4319407-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az argoabroncs@t-email.hu címünkre!

Leave a Reply