Főoldal » Szállás » Gyerekbarát szálloda: Kapcsolódjon ki szeretteivel!

Gyerekbarát szálloda: Kapcsolódjon ki szeretteivel!

Szüksége van a pihenésre, de a megszokott környezetében erre nincs lehetőség? Szeretne valahova elutazni, ahol feltöltődhet? Ha kisgyermekével együtt tervezi a kikapcsolódást, akkor olyan gyerekbarát szállodát érdemes keresni, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a kicsi igényeire is.

Az egészséges életmód egyik fontos része a pihenés, ezért lényeges, hogy bizonyos időközönként sor kerüljön a testi és lelki regenerálódásra. Szülőként még nehezebb, hiszen a szabadidejét kitölti a kisgyermekkel való foglalkozás. A kikapcsolódásról ilyen esetben sem szabad lemondania! Az országban számos gyönyörű település várja, ahol megfeledkezhet a rengeteg teendőről, és a családtagjai is jól érezhetik magukat. Gyerekbarát szállodában örömmel fogadják a kisebbeket is, így bátran indulhat útnak kisgyermekével együtt.

Gyerekbarát szállodában biztosítják azokat az eszközöket, amelyek elengedhetetlenek a kellemes és gondtalan tartózkodáshoz. Ezen kívül családbarát hozzáállással, biztonságos környezettel, különféle programokkal, játszótérrel, gyerekbarát étlappal várják.

Természetvédelmi környezetben, Tengelicen épült gyerekbarát szállodánk, a Hotel Orchidea nagy szeretettel várja Önt és családját! Ha szeretne csendben, a mindennapok zajától távol pihenni, megéri hozzánk ellátogatni. Kiemelt figyelmet fordítunk a gyermekekkel érkező vendégekre, ennek megfelelően kialakított, igényes szobákkal készülünk. Lehetőséget adunk a különféle, gyermekek számára hasznos kiegészítők kölcsönzésére, külön menüt kínálunk a kicsiknek, és rendelkezésre áll egy jól felszerelt játszótér is. Wellness részlegünkön nem csak a felnőttek, hanem a kicsik is kiválóan érezhetik magukat a számukra kialakított gyerekmedencében. Szerezzen bővebb információt gyerekbarát szállodánkról a www.hotelorchidea.hu internetes oldalon!

Hagyja maga mögött a fárasztó hétköznapokat, és utazzon el! Töltsön néhány napot a csendes zöldövezetben található gyerekbarát szállodánkban! Érdeklődjön a szabad szobákról, és tegye fel egyéb kérdéseit is a 06-74-532-720-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@hotelorchidea.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply