Főoldal » Járművek » Szélvédő fóliával csökkentheti a károk kockázatát

Szélvédő fóliával csökkentheti a károk kockázatát

Szeretné gépjárműve kiváló állapotát minél hosszabb időn keresztül megőrizni? Utazásra készül, és igyekszik körültekintően felszerelni az autóját? Nagyon sokat tehet a jármű épségéért, és komfortos környezetben, biztonságosabban közlekedhet, ha szélvédő fóliát szereltet fel.

Az autófólia használata több szempontból válhat előnyére, azonban fontos, hogy tisztában legyen vele, milyen korlátozásokkal helyezhető fel. A hátsó szélvédő és a két hátsó oldalsó üveg tetszőleges sötétségű lehet, ha engedéllyel telepíthető. Az első oldalsó ablakokra 70%, az első szélvédőre pedig minimum 75% látható fényáteresztéssel és megfelelő engedéllyel szerelhető fel. Ha profi szakemberekhez fordul segítségért, biztos, hogy a szabályoknak megfelelően teljesítik a kérését.

szélvédő fóliával ellátott autóból egyáltalán nem zavaró a kilátás, és számos ok miatt érdemes mellette dönteni. Az autóvásárlás után több évvel is elégedett lehet a gépjármű állapotával, ha szélvédő fóliával védi az üveget a külső tényezők által okozott károktól. A gyári állapot megőrzésén kívül fontos szerepe van a komfortos és kényelmes utastérnek. Szélvédő fóliával megszűrheti az UV sugarakat, kint tarthatja a nagy meleget, és korlátozhatja a kívülről való belátást.

Közel 30 éves tapasztalattal, kedvező áron, rövid idő alatt vállaljuk a szélvédő fólia felszerelését a Bestfólia szakembereiként! Magas minőségű termékeket kínálunk, és néhány órán belül elvégezzük a ránk bízott feladatot, így nem kell egész napra nálunk hagyni az autóját. A szélvédő fóliákon kívül más típusú autófóliákat is kínálunk, így egyéni igényei szerint választhat a célnak megfelelően. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról, és tájékozódjon a különféle lehetőségekről a www.autofolia.net internetes oldalon!

Óvja hatékonyan a gépjármű állapotát, és biztosítson komfortos környezetet az utazások alkalmával! Használja ki Ön is a szélvédő fólia előnyeit! Spóroljon jelentős összegeket a mi segítségünkkel, lépjen velünk kapcsolatba a 06-30-924-3168-as vagy a 06-30-686-1644-es telefonszámunkon!

Leave a Reply