Főoldal » Biztonság » Egészítse ki a nyugdíját a nyugdíjbiztosítás szolgáltatásával!

Egészítse ki a nyugdíját a nyugdíjbiztosítás szolgáltatásával!

Szeretne nyugalommal gondolni a nyugdíjas éveinek anyagi helyzetére? Jóérzéssel töltené el, ha már most tudná, hogy elegendő pénz fog a rendelkezésére állni abban az időben? A nyugdíjbiztosítással megalapozhatja a jövőjét.

Mindenki életében eljön az időszak, amikor abbahagyja a munkavégzést, és nyugdíjba vonul. Attól függően állapítják meg a nyugdíját, hogy mennyi volt a ledolgozott éveinek jövedelme. Ön is tudja, hogy nyugdíjának összege mindenképp kevesebb lesz, mint az előtte kapott fizetése. Abban az esetben, ha szeretné életszínvonalát megtartani, egyéni igényeit a nyugdíjas éveiben is kielégíteni, mindenképp szükséges gondoskodnia a különbözetről. Ennek az a megoldása, hogy valamennyi összeget félretesz, ami később rendelkezésére állhat a kiegészítéshez. Többféle megtakarítás, előtakarékosság és befektetés létezik, amik közül választhat. Minél korábban kezdi el gyűjteni a pénzt, annál magasabb összeg lesz a végeredmény, és ha fiatalabb korban indítja el a megtakarítását, kisebb összegből is sokra juthat.

Bizonyára az Ön számára sem közömbös, hogy kamatozik-e a pénze, vagy milyen hozamot ér el az eltelt évek alatt. A nyugdíjbiztosítás egy nagyon jó megoldás arra, hogy gondoskodjon idős korának anyagi biztonságáról. A hozam mellett adójóváírást is kap, ami jelentős mértékben növeli a megtakarítását. Pénze biztonságos helyen lesz, melynek befektetését nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek végzik a különböző biztosító társaságoknál. A nyugdíjbiztosítás lejárata a nyugdíjba lépéskor van. Ha a megfelelő idő eltelt, egy összegben felveheti a pénzét, és kiegészítheti vele a rendszeres járandóságát. A nyugdíjbiztosítás feltételei közel azonosak az egyes biztosítóknál, de az eltérések miatt célszerű tájékozódni.

Gondoskodjon idős koráról nyugdíjbiztosítással! Kérje cégünk, a Pannon-Safe Kft. segítségét, hogy a legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást tudja elindítani! Bővebb információért látogasson el a www.pannonsafe.hu weboldalra! Munkatársaink tájékoztatják Önt, és megkönnyítik a választását. Lépjen velünk kapcsolatba a 06-72-222010-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@pannonsafe.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply