Főoldal » Érdekességek » Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja a különleges társát!

Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja a különleges társát!

Úgy gondolja, hogy családjából nem hiányozhat egy kedves jószág? Olyan kutyát szeretne felnevelni, aki jól érzi magát a gyerekek mellett, vagy több háziállat között is? Esetleg speciális munkája során van szüksége segítségre? Svájci fehér juhászkutya tenyészetben megtalálhatja a különleges társát!

A kutyák vidámabbá teszik a mindennapokat, szeretetet adnak, és egész életükön át hűségesek a gazdáikhoz. Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, hogy befogad egy kis négylábút. Vannak, akik házőrzőt, vagy egy új családtagot látnak kedvencükben, mások pedig a munkájuk során kerülnek kapcsolatba egy jól tanítható, egyedi képességekkel rendelkező kutyával.

Bármilyen ok miatt szeretne kiskutyát, a svájci fehér juhászkutya sok örömet szerezhet Önnek is. Ez a fajta könnyen kiképezhető, nagy fáradalmak nélkül megtaníthatja a feladatokra. Ha még nem ismeri ezt a nemes jószágot, érdemes kutyás kiállításokra, versenyekre látogatnia, amelyeken rendszeresen találkozhat vele.

A svájci fehér juhászkutyára kellemes természet, szép küllem jellemző. Minden család kedvencévé válhat, akár kisgyermekek közelében is bátran tartható, hiszen kedvesen viselkedik, és szófogadó. Hűségéhez nem fér kétség, idegenekkel nem agresszív, csoportosan is gond nélkül tartható. Amennyiben pedig nem a ház és a lakók őrzése a cél, hanem vakvezetésre vagy kutatómunkára szeretne egy négylábút kiképezni, szintén érdemes a svájci fehér juhászkutyát választani.

Ice Wine svájci fehér juhászkutya tenyészetünkben máris rátalálhat kedvencére! Egészséges, szép és különleges kiskutyákat adunk új, szerető gazdájuknak. Ha felkészült arra, hogy megfelelően gondoskodjon hűséges társáról, nálunk a lehető legjobb helyen jár. Olvasson részletesen tevékenységünkről, és tudjon meg többet a svájci fehér juhászkutyáról a www.icewinekennel.com weboldalon! Felmerülő kérdéseivel keressen bennünket a 06-20-383-6963-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a dogz.kata@gmail.com e-mail címünkre!

 

Leave a Reply