Főoldal » Érdekességek » Madáretető vásárlással télen is gondoskodhat a madarakról!

Madáretető vásárlással télen is gondoskodhat a madarakról!

Fontos Önnek is a környezet, és az állatok védelme? Szereti a madarakat, és megkönnyítené az életüket télen? Madáretető vásárlással sokat tehet értük, és ezek kihelyezése egyáltalán nem kíván sok energiát, időráfordítást.

Vannak madarak, amelyek nem költöznek el télen, hanem az ember környezetében maradva ugyanazon a területen élnek tovább. Az ember feladata, hogy segítse ezeknek az állatoknak a túlélését a téli időszakban. Madáretető vásárlással sokat tehet a madarak védelméért. Nem csak a táplálékot biztosíthatja számukra, hanem örömet okozhat az állatok látványa, és a róluk való gondoskodás. A gyermekek is nagyon szeretik a madarakat, nézni, ahogy mozognak, repülnek, táplálkoznak. Ők is részt vehetnek a madárvédelemben, ha a madáretető vásárlást követően rendszeresen etetik a madarakat. Az óvodák, iskolák udvarán könnyedén biztosítható olyan hely, ahol el lehet helyezni a madáretetőt.

A háztetős faetetők szépek, jól mutatnak, és tartósak is, azonban fontos, hogy viszonylag védett helyre kerüljenek. Ez azért lényeges, mert ha olyan madáretető vásárlására kerül sor, ami minden oldalról ázik, akkor a magok hamar átnedvesednek, emiatt pedig gyorsan romlik a minőségük, és nehezebben törhető fel a nedves héj. A kistestű madarak óvakodnak a ragadozóktól, és igyekeznek a menekülésre minél kevesebb energiát fordítani. Éppen ezért nem célszerű az etetőt teljesen nyílt terepre helyezni. A megfelelő méretről sem szabad megfeledkeznie, hiszen egy erkélyre, egy ablakpárkányra, és fára más-más méretű, illetve anyagból készült madáretető vásárlására van szükség. Válasszon aszerint, hogy hova szeretné helyezni! A könnyű megközelíthetőség sem utolsó szempont, mivel így a zord, csapadékos időben is bármikor bele tudja helyezni a táplálékot.

A madáretető vásárlást egyszerűen megoldhatja, ha online nézelődik, így nem megy rá az ideje az üzletek személyes felkeresésére.

Akasztóval együtt szerezheti be az esztétikus, praktikus, és időtálló etetőt, ha felkeresi BBGarden Kerti kiegészítők webáruházunkat! A madáretető mellett megtalálhatja nálunk a különböző fecskefészkeket is, melyeket szintén kedvező áron rendelhet meg tőlünk.

Tekintse meg kiváló minőségű termékeinket a www.bbgarden.eu internetes oldalon! Bármilyen kérdése merül fel a madáretető vásárlással kapcsolatban, hívja a 06-20-950-4358-as telefonszámunkat, vagy írjon nekünk a bbgarden14@gmail.com e-mail címünkre!

 

Leave a Reply