Főoldal » Szállás » Mezőberényi szállást keres? Adunk egy tippet!

Mezőberényi szállást keres? Adunk egy tippet!

Mezőberény Békés megyében, Békéscsabától északra helyezkedik el, és a termálfürdő miatt kedvelt turisztikai célpont télen és nyáron egyaránt. Sokan látogatják nem csak a fürdő, de a környéke miatt is, hiszen számos látnivaló és kirándulási lehetőség várja az ide látogatókat. Sajnos épp emiatt nem egyszerű mezőberényi szállást találni, de azért megoldható, ha alaposan tájékozódunk.

A Kálmán Gyógyfürdő egész évben látogatható, kellemes kikapcsolódási lehetőség Mezőberényben, és tőle nem messze, mindössze ötven méterre található a Piknik Park Kft. által üzemeltetett mezőberényi szálláshely, ahol két-, vagy többágyas szobák találhatóak, így akár pároknak, akár családoknak, akár nagyobb, baráti társaságoknak is kiváló megoldást jelent. Békéscsaba csupán 20 kilométerre fekszik Mezőberénytől, ahol szintén található gyógyfürdő, de ezen felül még számos nevezetesség és kulturális esemény várja a turistákat, ahonnan kellemesen kimerülve térhetnek vissza a Piknik Parkba, és pihenhetik ki a nap fáradalmait.

Természetesen nem csak egyéni pihenés esetén kiváló választás a Piknik Park mezőberényi szálláshelye, hanem céges rendezvények, illetve csapatépítő tréningek is lebonyolíthatóak itt, hiszen akár 100 fő befogadására is alkalmas, rendelkezik konferenciateremmel, emellett műfüves sportpályák, kerékpározási lehetőség, grillező és tűzrakóhely is a vendégek rendelkezésére áll, de egyéb programlehetőségek is várják a látogatókat. Az apartmanok minden igényt kielégítenek, kényelmesek, és ami a legfontosabb, kedvező áron bérelhetőek akár rövidebb, akár hosszabb távra is.

Tekintse meg cégünk, a Piknik Park Kft. mezőberényi szálláshelyét honlapunkon, amit a www.mezoberenyszallas.hu címen érhet el! Amennyiben szeretne szobát foglalni, vagy kérdése lenne szolgáltatásainkról, árainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívja a +36-20-931-4041-es telefonszámunkat, vagy írjon nekünk üzenetet az info@piknik-park.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply