Főoldal » Szállás » Szállást keres a Dél-Dunántúlon?

Szállást keres a Dél-Dunántúlon?

Sokat utazik az országban, és gyakran kell megszállnia valahol, akár hosszabb időre is? Ha a Dél-Dunántúlon jár, és Pécsett, vagy a környékén van dolga, akkor érdemes egy olyan hotelt, panziót, vagy szálláshelyet találnia, ahol nyugodtan töltheti az éjszakákat, mert gondoskodnak a kényelméről, és könnyen eljuthat a városon belül bárhová, ahol dolga van. A dél-dunántúli szállások között nem nehéz olyat találni, ami nem teljesíti a fenti követelményeket, de akkor sincs nehéz dolga, ha a tökéleteset keresi!

Ha dél-dunántúli szállást akarunk találni, elég leülnünk egy számítógép elé, de akár a telefonunkon is könnyedén felfedezhetjük a környék lehetőségeit. Pécsen például több száz lehetőség van, ha ott szeretnénk megszállni, ám a belvárosban a számuk erősen csökken, és ha mégis találunk valamit, akkor fel kell készülnünk arra, hogy nem fogja teljesíteni minden igényünket, és ráadásul még az ára is borsos lesz.

Ilyen esetekben szokás azt mondani, hogy valamit valamiért, ám Önnek nem kell belenyugodnia ebbe! Cégünk, a Ri-Kó Pécs Kft. dél-dunántúli szállása, a Hotel Diana Pécs belvárosában helyezkedik el, tehát ha nálunk száll meg, mindent gyorsan és egyszerűen elérhet. A közelben nem csak az üzleti élet helyszínei, de számos étterem és szórakozási lehetőség is segíti Önt a kikapcsolódásban.

Dél-dunántúli szállásunk szobái tágasak, kényelmesek, biztonságosak, a hangulat pedig kellemes, pihentető. Ha üzleti úton jár Pécsett, akkor nálunk biztosan kipiheni majd magát, hiszen semmi sem zavarhatja meg a nyugalmát, de a családjával együtt is szívesen látjuk, mert szállodánk gyerekbarát.

Ha további információra lenne szüksége dél-dunántúli szállásunkról, keresse fel a honlapunkat, amit a www.hoteldiana.hu címen érhet el, és tájékozódjon szolgáltatásainkról, árainkról! Amennyiben szobát szeretne foglalni, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: hívjon bennünket a 06-72-333-373-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az info@hoteldiana.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply