Főoldal » Szállás » Kapcsolódjon ki pünkösdkor mátrafüredi szálláson!

Kapcsolódjon ki pünkösdkor mátrafüredi szálláson!

A tavaszi kellemes időjárás ideális hosszabb-rövidebb utazásokra. Hamarosan itt van a pünkösd ünnepe, amikor hosszú hétvége is lesz, így remek alkalom nyílik utazni. Miért maradna otthon, a megszokott környezetben? Csodaszép helyszíneken várják a látogatását, többek között mátrafüredi szálláson is. A természet közvetlen közelségét élvezheti, ha hegyvidéki szállást választ.

A munkabírás megerősítésének az egyik leghatékonyabb módja, ha tudatosan megtervezi a pihenést. Rengeteg látnivaló vár Önre és családjára az ország minden táján. Lehetősége van kirándulni, kerékpár túrára indulni vagy éppen wellness hétvégén részt venni. A pünkösdi hétvége kiváló alkalom arra, hogy maga mögött hagyja a fárasztó hétköznapokat. Párjával, családjával vagy barátaival is elutazhat.

Érdemes hegyvidéki szállást választani, hiszen ha így dönt, friss levegőn töltődhet fel, egyedülálló programlehetőségek közül válogathat, és wellness részlegen pihenheti ki a fáradalmakat. Megéri az aktuális csomagajánlatokról tájékozódni, hiszen jobbnál-jobb lehetőségeket kínálnak. A szabad helyek folyamatosan fogynak, ezért célszerű minél hamarabb foglalni. Sokat tehet egészségéért, jobban teljesíthet a munkahelyén, és kiegyensúlyozottabb életet élhet, ha időt szán a pihenésre.

Egyedi csomagajánlatokkal várjuk az Anna Hotelben! A mátrafüredi szállás lefoglalható 2019.06.07-10-ig, minimum 2 éjszakára. A csomagajánlat ára tartalmazza a bőséges svédasztalos reggelit, a félpanziós vacsorát, a wellness részleg és a zárt parkoló használatát. Kényelmes, hangulatos szobában feledkezhet meg a stresszes hétköznapokról. Szerezzen részletes információt a szállodánkról, és tájékozódjon a kedvező helyvidéki szállás árakról a www.anna-hotel.hu internetes oldalunkon!

Töltődjön fel energiával, és érezze magát kiválóan mátrafüredi szállásunkon! Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb napokat, és foglalja le szállását a pünkösdi hétvégére időben! Érdeklődjön a szabad szobákról, és tegye fel egyéb kérdéseit is bizalommal! Hívja a 06-37-630-835-ös telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@anna-hotel.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply