Főoldal » Biztonság » Készüljön fel a felelősségteljes autóvezetésre elsősegély tanfolyamon!

Készüljön fel a felelősségteljes autóvezetésre elsősegély tanfolyamon!

Ha jogosítványt szeretne szerezni, akkor több vizsgát is le kell tennie; ezek egyike az elsősegély tanfolyam, amire egyébként a jogosítványtól függetlenül is bármikor jelentkezhet, hiszen nem csak a vezetéshez jöhet jól, ha tudja, hogyan kell egy baleset alkalmával életet menteni.

Ha van autónk és jogosítványunk, azzal jelentős mértékben megkönnyíthetjük a mindennapjainkat. Sokan döntünk a B kategóriás jogosítvány megszerzése mellett, de jó, ha tudjuk, hogy számos feladatunk lesz a vezetés mellett. A gépjármű állapotának rendszeres ellenőrzése, a körültekintő tájékozódás, a szabályok szerint történő közlekedés mind hozzátartozik a biztonsághoz, de fel kell készülnünk arra is, hogy baleset esetén segítséget nyújtsunk. Az elsősegély tanfolyamon megtanulhatjuk, hogy hogyan láthatjuk el a különböző sérüléseket, illetve az újraélesztést is begyakorolhatjuk. Nincs meghatározva, hogy pontosan mikor szükséges ezeknek az információknak az elsajátítása, így az elméleti és gyakorlati órákat megelőzően, illetve a vizsgák után is jelentkezhetünk az elsősegély tanfolyamra, azonban a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez alapfeltétel az elsősegély tanfolyam sikeres teljesítése. Az autósiskolákban részletesen informálnak bennünket a tudnivalókról, és több időpontban is szerveznek képzéseket.

Rendszeresen indítunk elsősegély tanfolyamot a TIBLEX-LEX Bt. Talentum Autósiskolájában, ahol magabiztosan sajátíthatja el az elméleti és a gyakorlati tudást, amit, amit nem csak a közlekedés során, hanem az életben bármikor kamatoztathat. Autósiskolánkban lehetősége van e-learning KRESZ tanfolyamra is jelentkezni, és rugalmasak vagyunk a vezetési órák megtartását illetően is. Tudjon meg többet autósiskolánkról és az elsősegély tanfolyam részleteiről a www.talentum-autosiskola.hu weboldalunkon!

Sajátítsa el hatékonyan az egészségügyi ismereteket a B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez! Vegyen részt az általunk szervezett elsősegély tanfolyamon, és részesüljön profi oktatásban! Jelentkezés, illetve kérdés esetén keresse autósiskolánk munkatársait a 06-20-269-1023-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@talentum-autosiskola.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply