Főoldal » Járművek » Tartsa tisztán autóját kiváló kézi autómosó igénybevételével!

Tartsa tisztán autóját kiváló kézi autómosó igénybevételével!

Utazás előtt áll, és szeretné autóját rendbe tenni? Netán rendszeresen közlekedik, és igyekszik gépjárműve kiváló állapotát fenntartani? Kézi autómosóban a belső-külső takarítást is elvégezheti. A kézi autómosó tevékenységi körén belül igényelheti a bőrápolást, a felnik tisztítását, sőt, a gumiabroncsok kezelését is. Autókozmetikát Budapesten könnyedén találhat, ahol akár teljes körű szolgáltatásban is részesülhet.

Autónk kifogástalan állapotához nem csak az alkatrészek hibátlan működése, hanem a kiváló esztétikai állapot is hozzátartozik. Szívesebben ülünk be járművünkbe, ha tiszta és szép környezet fogad bennünket. Rendszeres takarítással a különböző elemek élettartamát is meghosszabbíthatjuk. A kézi autómosó szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a gépjármű minden egyes részét makulátlan állapotba hozzuk.

A Niagara Carwash Kft. teljes körű szolgáltatással várja. Bármilyen tisztítási, vagy karosszériajavítási igénye van, budapesti autókozmetikánkban a legjobb helyen jár. Kézi autómosónk igénybevételével megoldhatja a belső-külső takarítást. Hozzáértő szakembereink látják el a feladatokat, így biztos lehet a tökéletes végeredményben. Ha kihasználja a kézi autómosó előnyeit, akkor a következő teendőket végezzük el:

  • Aktívhabos előmosás, amivel minden szennyeződést leoldunk.
  • Külső mosás a kerékjáratok tisztításával együtt.
  • Az utastér portalanítása, a kárpit takarítása.
  • Az ablakok és felnik alapos tisztítása, a gumiabroncsok ápolása.
  • Bőrápoló és műanyagvédő szerek, valamint védőviasz alkalmazása.
  • A motor és környezetének vegyszerekkel való tisztítása.

Minden felhasznált anyagról részletesen informáljuk, így tisztában lehet azzal, hogy mennyire hasznosak. Tökéletesen elégedett lehet autójával, ha igénybe veszi kiváló kézi autómosónkat. Tájékozódjon tevékenységünkről a www.niagaracarwash.hu weboldalunkon!

Használja gépjárművét kifogástalan állapotban! Gondoskodjon a tisztaságáról kézi autómosónkban! Vegye igénybe a belső-külső takarítást, és legyen elégedett az eredménnyel! Amennyiben kérdése merül fel szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a 06-70-389-8290-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a csepel.niagara@gmail.com e-mail címünkre!

Leave a Reply