Főoldal » Érdekességek » Szervezzen különleges városnézést Segwayjel!

Szervezzen különleges városnézést Segwayjel!

Szeretne Budapest legszebb helyeire eljutni, ahova csoportját is magával vinné? Rendszeresen szervezne túrákat a különféle látványosságok megtekintésére, de nem kedveli a tömegközlekedési eszközöket? A menetrend szerinti járatok és az autó igénybevétele is vezethet kellemetlenségekhez, hiszen a belvárosban gyakori a dugó. Mellőzheti ezeket, és a szabad levegőn közlekedhet, ha a városnézést Segwayjel bonyolítja le.

Budapest számos csodaszép épülettel, és egyéb látványosságokkal büszkélkedhet. Ha már megtekintettük ezeket, akkor is kedvünk támadhat újból ellátogatni néhány helyszínre, azonban sokan meghátrálunk, hiszen a forgalmas közlekedés megnehezíti a dolgunkat, gyalog pedig rengeteg időbe telik eljutni egyik pontból a másikba. Gyorsabban érhetjük el a célokat, mintha gyalogolnánk, és sokkal különlegesebb élményben lehet részünk, mint a tömegközlekedés használatával során, ha a városnézést Segwayjel tervezzük. Idő- és energiatakarékosan ismerkedhetünk meg a nevezetességekkel a Segway tournak köszönhetően.

Felejthetetlen élményeket szerezhet egyszerre több ember számára, ha a városnézést Segwayjel szervezi. Különböző típusú és időtartamú belvárosi Segway tourokat indítunk. A túra során igénybe vett eszközök teljes mértékben biztonságosak, és az autós forgalom veszélyeiről is megfeledkezhet. Élvezetes megoldást nyújtunk annak érdekében, hogy fáradalmak nélkül, élménydúsan teljen a városnézés Segwayjel. Jusson bővebb információhoz a www.bestwaysegway.hu címen elérhető internetes oldalunkon!

Tekintse meg a szebbnél szebb látványosságokat Budapesten Segway touron! Szervezzen bármennyi résztvevő számára városnézést Segwayjel, és mellőzze a tömegközlekedést! Informálódjon az induló túrák időtartamáról, helyszíneiről és árairól, hogy minél hamarabb kiválaszthassa a legmegfelelőbb lehetőséget! Foglaljon időpontot, és tegye fel kérdéseit a 06-30-962-1812-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a tours@bestwaysegway.hu e-mail címre!

Leave a Reply