Főoldal » Biztonság » Szabaduljon meg a kellemetlenségektől esztétikus és hatékony rovarcsapdával!

Szabaduljon meg a kellemetlenségektől esztétikus és hatékony rovarcsapdával!

Nehezen tartja távol a különféle rovarokat? Nélkülözhetetlen a higiénikus környezet fenntartása, ezért hatékony megoldást keres? Rovarcsapdák számos típusával találkozhat, azonban nem biztos, hogy minden esetben elégedett lehet. Amennyiben fontos, hogy a helyiségek esztétikus megjelenését ne rontsa, lehetősége van elektromos rovarcsapdák vásárlására is. A speciális kialakítású, dekoratív külsővel rendelkező rovarcsapdákkal könnyen csalogathatja egy helyre a rovarokat,.

A személyi és környezeti higiénia egyaránt fontos mindennapjaink során, a rovarok azonban megzavarhatják életvitelünket, és egészségünkre is negatív hatást gyakorolhatnak. A meleg nyári idő közeledtével egyre több helyen találhatjuk szemben magunkat ezzel a problémával. Többféle rovarirtó szerrel találkozhatunk az üzletekben, viszont egyáltalán nem biztos, hogy tartós eredményt érünk el. Ha körültekintően tájékozódunk, beszerezhetünk olyan rovarcsapdákat, amelyek bármilyen környezetben megállják a helyüket. A könnyen kezelhető, elektromos rovarcsapdák közül érdemes megismerkednünk a zöld fényű típusokkal. Ezek kíméletesebben pusztítanak más eszközökhöz képest, és a kék lámpákkal szemben harminc százalékkal jobban vonzzák a rovarokat.

Az Euró-Higiénia Kft. korszerű és hosszú időn keresztül megbízható rovarcsapdákat biztosít. A nehezen kezelhető helyzeteket is könnyedén megoldhatja, ha tőlünk kér segítséget. Hatékony védelmet nyújtunk a rovarok ellen EUROZAP rovarcsapdáinkkal. Ez a korszerű eszköz lehetővé teszi a repülő rovarok kiiktatását. Egyedi kialakítású, egyszerűen kezelhető, zöld fényű rovarcsapdánk hatékonyabb megoldást nyújt más módszerekhez képest. A minőségi elemekből álló rovarcsapdát falra szerelheti, vagy mennyezetre függesztheti. Olvasson részletesen az egyszerűen üríthető rovarcsapdákról és színvonalas szolgáltatásainkról a www.euro-higienia.hu internetes oldalunkon!

Akadályozza meg a rovarok elszaporodását, alkalmazzon hatékony, ugyanakkor dekoratív rovarcsapdákat! Beszerzés, vagy kérdés esetén keressen bennünket telefonon, a 06-23-611-384-es számunkon, vagy írjon az info@euro-higienia.hu e-mail címünkre!

Leave a Reply